Onderwijs Inkoop Groep - Besparen met een hart voor onderwijs

Gildenveld 3

3892 DC Zeewolde

Ma t/m vr

9:00 tot 17:00 uur

Leermiddelen

Leermiddelen

Elke onderwijsorganisatie werkt ermee: leermethodes, boeken en werkboeken waarmee het onderwijs aan leerlingen wordt gegeven. Voor elk vakgebied zijn er meerdere methodieken van verschillende uitgeverijen te kiezen. Die leermiddelen worden door de school besteld bij de zogenaamde schoolleveranciers.

Het aantal leveranciers voor de leermiddelen is in zowel het primair als in het voortgezet onderwijs heel overzichtelijk. Naast een aantal kleine spelers zijn de belangrijkste partijen in dit inkoopsegment voor het primair onderwijs de Rolf Groep, Reinders en Heutink. In het voortgezet onderwijs zijn dat Van Dijk en Iddink.

Experts in inkoop leerpakket

De Onderwijs Inkoop Groep is met meer dan 2000 scholen de marktleider op het gebied van inkoop. In de afgelopen 10 jaar hebben we veel expertise en een netwerk opgebouwd op het gebied van inkoop van het onderwijsleerpakket.

Primair onderwijs

Veelal is het mogelijk om het perceel van de leermiddelen op te pakken zonder dat het Europees hoeft te worden aanbesteed. We bekijken graag met u de mogelijkheden voor uw organisatie en indien nodig nemen we daarover contact op met uw accountant.

Met de drie grootste leveranciers van onderwijsmaterialen hebben we scherpe en heldere conditieafspraken. Deze liggen op het conditieniveau van een Europese Aanbesteding.

Ook voor een Europese aanbesteding bent u voor uw onderwijsleerpakket bij ons aan het goede adres. Dit doen we net even anders dan veel andere aanbieders. We praten u graag bij over onze beproefde aanpak van het Europees Aanbesteden van de Leermiddelen.

Bij de Onderwijs Inkoop Groep krijgt u het scherpste tarief voor een Europese aanbesteding en kijken we zelfs naar mogelijkheden om dat kosteloos te doen!
Leermiddelen

Voortgezet onderwijs

In het voortgezet onderwijs wordt het onderwijs leerpakket veelal Europees aanbesteed. Ook bij de Onderwijs Inkoop Groep kunt u daarvoor terecht.

Voortgezet onderwijs

In het voortgezet onderwijs wordt het onderwijs leerpakket veelal Europees aanbesteedt. Ook bij de Onderwijs Inkoop Groep kunt u daarvoor terecht. Wat heeft uw voorkeur; een intern of extern leermiddelen fonds?
Leermiddelen
Logo OIG
Vraag uw energiescan aan

Laat uw organisatie scannen

Mail ons

Logo OIG
Vraag uw kosteloze analyse aan

Laat uw sanitair analyseren

Mail ons

Logo OIG
Vraag uw inkoopbeleid aan

Kom met ons in contact

Mail ons

Logo OIG
Solliciteer op de functie accountmanager

Kom met ons in contact

Mail ons

Logo OIG
Stel uw vraag aan ons

Kom met ons in contact

Mail ons