Onderwijs Inkoop Groep - Besparen met een hart voor onderwijs

  • Gildenveld 3
    3892 DC Zeewolde

  • Ma t/m vr
    9:00 tot 17:00 uur

Leermiddelen

Elke onderwijsorganisatie werkt ermee: leermethodes, boeken en werkboeken waarmee het onderwijs aan leerlingen wordt gegeven. Voor elk vakgebied zijn er meerdere methodieken van verschillende uitgeverijen te kiezen. Die leermiddelen worden door de school bestelt bij de zogenaamde schoolleveranciers.

Het aantal leveranciers voor de leermiddelen is in zowel het primair als in het voortgezet onderwijs heel overzichtelijk. Naast een aantal kleine spelers zijn de belangrijkste partijen in dit inkoopsegment voor het primair onderwijs de Rolf Groep, Reinders en Heutink. In het voortgezet onderwijs zijn dat Van Dijk en Iddink.

De Onderwijs Inkoop Groep is met meer dan 2000 scholen de marktleider op het gebied van inkoop. In de afgelopen 10 jaar hebben we veel expertise en een netwerk opgebouwd op het gebied van inkoop van het onderwijsleerpakket.

Maak een vrijblijvende afspraak

Primair en voortgezet onderwijs

Primair Onderwijs
Veelal is het mogelijk om het perceel van de leermiddelen op te pakken zonder dat het Europees hoeft te worden aanbesteedt. We bekijken graag met u de mogelijkheden voor uw organisatie en indien nodig nemen we daarover contact op met uw accountant.

Met de drie grootste leveranciers van onderwijsmaterialen hebben we scherpe en heldere conditieafspraken. Deze liggen op het conditieniveau van een Europese Aanbesteding.

Ook voor een Europese aanbesteding bent u voor uw onderwijsleerpakket bij ons aan het goede adres. Dit doen we net even anders dan veel andere aanbieders. We praten u graag bij over onze beproefde aanpak van het Europees Aanbesteden van de Leermiddelen.
Bij de Onderwijs Inkoop Groep krijgt u het scherpste tarief voor een Europese aanbestedingen en kijken we zelfs naar mogelijkheden om dat kosteloos te doen!

Voortgezet Onderwijs
In het voortgezet onderwijs wordt het onderwijs leerpakket veelal Europees aanbesteedt. Ook bij de Onderwijs Inkoop Groep kunt u daarvoor terecht. Wat heeft uw voorkeur; een intern of extern leermiddelen fonds?

Hulp nodig bij leermiddelen? Neem vrijblijvend contact met ons op

Vraag de White paper aan door het formulier in te vullen of stuur een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen op 036-8201000.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 - 17.00 uur.

Vul uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op: