Onderwijs Inkoop Groep - Besparen met een hart voor onderwijs

  • Gildenveld 3
    3892 DC Zeewolde

  • Ma t/m vr
    9:00 tot 17:00 uur

De Leasefiets voor het onderwijs

Goede oude tijden herleven nu de ‘fiets van de zaak’ terug is. In een nieuw jasje, wel te verstaan. Geen omslachtige werkkostenregeling (WKR), maar een heldere wetgeving die iedereen blij maakt. De werkgever én de werknemer.

De werknemer kan fiscaal vriendelijk een fiets leasen via de werkgever. Het financiële voordeel? Rond de 30%. Groot verschil met vorige regelingen is dat er geen beroep wordt gedaan op de werkkostenregeling. Ook kent de fiets geen maximum bedrag.

Wilt u nu al meer weten over de regeling, hoe het fiscaal werkt, wat de voordelen zijn, wat er gebeurt met de reiskosten en nog veel meer? Download dan de whitepaper met alle highlights!

Download de whitepaper met alle highlights over Lease A Bike

Downloaden

De Onderwijs Inkoop Groep heeft gezocht naar een sterke partnerleverancier om haar klanten mee te kunnen ontzorgen. Deze hebben we gevonden, namelijk Lease A Bike. Dochteronderneming van PON. Als OIG geloven we dat deze fiscale regeling veel kansen biedt om uw werknemers iets extra’s te bieden zonder dat het de werkgever geld kost. In tijden waarin veel gesproken wordt over betere arbeidsvoorwaarden een interessante mogelijkheid. Graag vertellen we u er meer over in onze whitepaper.

Meer weten? Download onze whitepaper!

Vraag de White paper aan door het formulier in te vullen of stuur een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen op 036-8201000.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 - 17.00 uur.

Vraag de whitepaper aan