Onderwijs Inkoop Groep - Besparen met een hart voor onderwijs

Gildenveld 3

3892 DC Zeewolde

Ma t/m vr

9:00 tot 17:00 uur

“Zelfs bij huidige leveranciers wordt financieel voordeel behaald. De service van de OIG is groot.”

Wij zijn sinds 2012 aangesloten bij de OIG en ervaren dit als een prettige manier om financieel voordeel te kunnen bieden aan onze scholen. We maken zo gebruik van de schaalgrootte die de OIG het onderwijs biedt. En dat maakt dat de contractprijzen aanmerkelijk gunstiger zijn dan wanneer iedere school zelf gaat onderhandelen. Zelfs bij huidige leveranciers wordt financieel voordeel behaald.

Ik zie de OIG als één van de partijen die het voor het onderwijs makkelijker maken om zaken te doen met leveranciers. De service die de medewerkers van de OIG bieden is groot, als er een vraag is dan wordt die direct opgepakt. Kortom: het levert direct gemak op voor onze scholen. Een samenwerking met OIG kan ik aanraden vanwege de bovenstaande pluspunten. Het levert echt inkoopvoordeel op.

Wel vinden wij het van belang om ook zelf goed in contact te blijven met onze leveranciers en niet alle contacten alleen door de OIG te laten verzorgen. De persoonlijke relatie met onze leveranciers zijn voor ons ook van groot belang.

 

Logo OIG
Vraag uw energiescan aan

Laat uw organisatie scannen

Mail ons

Logo OIG
Vraag uw kosteloze analyse aan

Laat uw sanitair analyseren

Mail ons

Logo OIG
Vraag uw inkoopbeleid aan

Kom met ons in contact

Mail ons

Logo OIG
Solliciteer op de functie accountmanager

Kom met ons in contact

Mail ons

Logo OIG
Stel uw vraag aan ons

Kom met ons in contact

Mail ons