Onderwijs Inkoop Groep - Besparen met een hart voor onderwijs

Gildenveld 3

3892 DC Zeewolde

Ma t/m vr

9:00 tot 17:00 uur

Onze diensten

Dienstverlening

De dienstverlening van de Onderwijs Inkoop Groep is erop gericht om schoolorganisaties te begeleiden op het gebied van inkoop in de breedste zin van het woord. U bepaalt wat en waar u inkoopt, wij doen de rest. We begeleiden u van het begin tot het eind en nemen u het werk uit handen, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: het onderwijs aan de kinderen.

Naast de deelname aan ons inkoopcollectief kunt u bij ons ook terecht voor Europese aanbestedingen. Om tegemoet te komen aan specifieke vraagstukken uit het onderwijs hebben we Het AanbestedingsCollectief opgericht: Kostenloos aanbesteden met maximale flexibiliteit. Ook voor uw personeel hebben we inmiddels een aantrekkelijk aanbod.
Diensten

Inkoopsegmenten

De Onderwijs Inkoop Groep is met meer dan 2000 scholen de marktleider op het gebied van inkoop.

Kopieerapparatuur

Wij delen graag de inzichten die we de afgelopen tien jaar hebben opgedaan wat betreft kopieercontracten.
Bekijk kopieerapparatuur

Schoonmaak

Een schone school is een visitekaartje voor bezoekers. Wij geven u inzicht in de kosten en weten de weg naar kwalitatief goede bedrijven.

Leermiddelen

In de afgelopen 10 jaar hebben we veel expertise en een netwerk opgebouwd op het gebied van inkoop van het onderwijsleerpakket. Ook bij de grote leveranciers ontvangt u via de OIG de scherpste tarieven.
Bekijk leermiddelen

Afval

De afvalwereld is voortdurend in beweging. Hoe gaan uw scholen om met hun afval? Wij hebben afspraken met de grote afvalverwerkers van Nederland. Of u nu gebruik maakt van rolcontainers of ondergrondse afvalcontainers, wij helpen u bij het afsluiten van de scherpste deal.

Sanitair

Voor veel ouders is hygiënisch en fris sanitair een belangrijk item. Een schone toiletruimte is op veel scholen nog niet zo vanzelfsprekend. Wij helpen u graag om een onuitwisbare indruk te maken met uw toiletruimtes tegen een laag tarief.
Bekijk sanitair

LED verlichting

Met LED-verlichting kunt u tot 70% besparen op uw energieverbruik. We vertellen u graag over alle voordelen van LED-verlichting. Met een terugverdientijd van gemiddeld 3 jaar is LED nu voor elke school dichterbij dan ooit.
Bekijk LED verlichting

Energie

"Geef Scholen Energie" is ons inkoopcollectief voor energie. Wij bieden u een zeer scherp tarief, waarbij u zich niet voor meerdere jaren hoeft vast te leggen. Maximale flexibiliteit voor de laagste prijs.
Bekijk energie

Brandbeveiliging

De controle van uw blusmiddelen is een jaarlijks terugkerend proces. Wij hebben contacten met meerdere landelijke en lokale bedrijven.

Payroll

Maakt u reeds gebruik van payrolling of overweegt u een payrollbedrijf in te schakelen? Wij denken graag met u mee.
Bekijk payrolling

Beveiliging en alarmcentrale

Beveiliging van uw gebouwen kan ongemerkt onnodig hoge kosten met zich meebrengen. Een scan geeft inzicht in uw situatie.

Controle speelpleinen, gym- en speellokalen

Het is belangrijk dat de kinderen op uw school zorgeloos kunnen spelen. Veilige speeltoestellen en gymmaterialen zijn hiervoor een voorwaarde. Onze partners voeren vakkundige inspecties uit en geven advies over onderhoud en reparaties, zodat u zich daarover geen zorgen hoeft te maken.

Arbodienstverlening

Arbodiensten/arbodienstverleners kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het veiliger en gezonder maken van de werkomgeving voor werknemers. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste partij.

Administratiekantoor

Een administratiekantoor is meer dan een leverancier, het is een partner die u ondersteunt en begeleidt in een tijd die op financieel gebied de nodige expertise vraagt. Dienstverlening en kosten gaan daarbij hand in hand.

Automatisering

Nieuwe hardware voor uw school nodig? We helpen u graag de beste offerte te krijgen voor de producten die u nodig heeft. Heeft u al een offerte gekregen? Stuur hem naar ons door en wij onderhandelen hem verder voor u uit.

Personeel

Aantrekkelijke aanbiedingen waar uw personeel direct van profiteert.

De Leasefiets

Met de nieuwe fietsregeling wordt de leasefiets wel heel aantrekkelijk voor werkgever én werknemer.
Bekijk de leasefiets

Verzekeringen

Laat uw personeel meeliften op één van de collectieven van aangesloten ziektekostenverzekeraars.
Bekijk verzekeringen

Ondersteuning

Maak gebruik van onze brede kennis op inkoopgebied.
Logo OIG
Vraag uw energiescan aan

Laat uw organisatie scannen

Mail ons

Logo OIG
Vraag uw kosteloze analyse aan

Laat uw sanitair analyseren

Mail ons

Logo OIG
Vraag uw inkoopbeleid aan

Kom met ons in contact

Mail ons

Logo OIG
Solliciteer op de functie accountmanager

Kom met ons in contact

Mail ons

Logo OIG
Stel uw vraag aan ons

Kom met ons in contact

Mail ons