Onderwijs Inkoop Groep - Besparen met een hart voor onderwijs

  • Gildenveld 3
    3892 DC Zeewolde

  • Ma t/m vr
    9:00 tot 17:00 uur

Verdienen met jouw kopieermachine

Vrijwel elke onderwijsinstelling of bedrijf heeft te maken met kosten voor printers en kopieerapparatuur. Vaak zijn dit kosten die snel oplopen en in de praktijk blijkt het lastig om hier op een goede manier regie over te voeren. Om deze reden hebben wij een white paper met de 7 eye-openers geschreven. Deze kun je onderaan de pagina downloaden.

Leveranciers hebben er belang bij om contracten zo min mogelijk transparant te maken en ‘verbergen’ constructies in contracten die hen extra inkomsten opleveren. Naast het financiële aspect zijn natuurlijk ook relatie en kwaliteit een belangrijk onderdeel van uw overeenkomst.

Gelukkig zien we kwalitatief veel goede machines en bieden de meeste grote leveranciers goede en adequate service aan hun klanten. Dat neemt niet weg dat we in de afgelopen tien jaar veel organisaties hebben gezien die vaak onbewust tot wel enkele tienduizenden euro’s te veel betaalden voor hun kopieercontracten.

Download de whitepaper met de 7 eye-openers bij het aanschaffen van printers en kopieerapparatuur

Downloaden

De 7 eye-openers

De Onderwijs Inkoop Groep deelt graag de inzichten die we de afgelopen tien jaar hebben opgedaan met u, om inzicht te geven in veelvoorkomende valkuilen en te voorkomen dat ook uw organisatie onnodig jarenlang vast zit aan een veel te duur contract.

Download onze (gratis) whitepaper met de 7 eye-openers bij het aanschaffen van printers en kopieerapparatuur. Wat zijn de eye-openers?

1. Vastgelegd contractvolume
2. Automatische verleningen door niet tijdig opzeggen
3. Extra software oplossingen
4. Betalen voor scannen
5. Indexering over leasetarieven
6. Kleurenafdrukken
7. Afkoop over afkoop

Meer weten? Download onze whitepaper!

Vraag de White paper aan door het formulier in te vullen of stuur een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen op 036-8201000.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 - 17.00 uur.

Vraag de whitepaper aan