Onderwijs Inkoop Groep - Besparen met een hart voor onderwijs

Gildenveld 3

3892 DC Zeewolde

Ma t/m vr

9:00 tot 17:00 uur

Benieuwd naar uw subsidie kansen?

Wij zoeken het voor u uit

Subsidie onderwijs

De subsidiedesk

Geld om je onderwijs beter te maken, je plein op te knappen, of nieuwe ontwikkelingen mogelijk te maken. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn en vaak voelt dat ook zo, want subsidies aanvragen het kost tijd. Tijd… bijna net zo schaars als geld in het onderwijs.

Maar wat als zowel de aanvraag als de verantwoording voor je wordt gedaan. En stel dat er iets of iemand is die opzoek gaat of er subsidies zijn die passen bij de onderwijsontwikkeling die je als team voor ogen hebt….

Met trots presenteren wij u de OIG subsidiedesk. Wij nemen alles uit handen!  Dit betekent dat wij klaarstaan met kennis over al de mogelijke subsidies; u geeft aan over welke subsidie u meer wilt weten, of u legt een vraag bij ons neer om op zoek te gaan naar subsidiemogelijkheden.  

Uiteindelijk vragen wij de subsidie voor u aan én nemen de verantwoording van u over. U betaalt pas op het moment dat de subsidie binnen is; no cure, no pay!

No cure, no pay

We doen er alles aan om uw aanvraag tot een succesvol resultaat te brengen. Mocht de subsidieaanvraag onverhoopt niet goedgekeurd worden, dan kost dit u niets.

Expert in subsidies

Onze ervaring en expertise zorgt er voor dat wij zeer bedreven zijn in het vinden van subsidies waar u voor in aanmerking kunt komen. 

Volledige verzorging

Wij verzorgen het volledige subsidietraject, van aanvraag tot administratieve verantwoording. Geen obstakels, bespaar u tijd om subsidies voor het onderwijs ook uw subsidie te maken.

Veelgestelde vragen

Bijna overal zijn wel subsidies voor te vinden. Of het nu gaat om een elektrische fiets of een nieuwe website. We zijn er van overtuigd dat we voor elke klant een passende regeling kunnen vinden!

No cure, no pay betekent dat we pas kosten in rekening brengen als een project is toegekend. Geen van de verkennende gesprekken en onderzoeken wordt apart gefactureerd. U heeft gegarandeerd resultaat!

Nee. Er worden geen kosten in rekening gebracht als er geen passende subsidies gevonden zijn. U gaat er dus altijd op vooruit!

U kunt eenvoudig met ons in contact komen door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen of door ons te bellen op 036-8201000. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Logo OIG
Vraag uw energiescan aan

Laat uw organisatie scannen

Mail ons

Logo OIG
Vraag uw kosteloze analyse aan

Laat uw sanitair analyseren

Mail ons

Logo OIG
Vraag uw inkoopbeleid aan

Kom met ons in contact

Mail ons

Logo OIG
Solliciteer op de functie accountmanager

Kom met ons in contact

Mail ons

Logo OIG
Stel uw vraag aan ons

Kom met ons in contact

Mail ons