Onderwijs Inkoop Groep - Besparen met een hart voor onderwijs

Gildenveld 3

3892 DC Zeewolde

Ma t/m vr

9:00 tot 17:00 uur

Premies

Verzekeringen

Ziektekostenverzekeringen

Ziektekosten-verzekeringen

De Onderwijs Inkoop Groep biedt aan alle medewerkers (inclusief partners en kinderen) van de scholen en relaties van de OIG, vrijblijvend en kosteloos, de mogelijkheid om te profiteren van hoge kortingen op zes ziektekostenverzekeringen.

Voor 2020 is de wettelijk toegestane collectiviteitskorting op Basisverzekeringen gemaximeerd op 5%. Onderwijs Inkoopgroep heeft in samenwerking met QBENEFITS BV bij verschillende verzekeraars de maximale kortingen kunnen uit onderhandelen. Onderstaande zorgverzekeraars hebben een zéér aantrekkelijke korting op uw ziektekostenverzekering!

Door uw verzekering via het collectief te laten lopen kunt u veelal tientallen euro´s besparen door enkel het collectiviteitsnummer door te geven aan uw huidige verzekeraar.

Inkoopvoordeel speciaal voor u

Als Onderwijs Inkoop Groep zijn we voortdurend alert en zoekende naar inkoopvoordeel voor aangesloten scholen. Wij spreken de wens uit dat deze deal u zal helpen om ook privé op de kosten te besparen. In veel gevallen is overstappen niet nodig. Met het collectiviteitsnummer van de Onderwijs Inkoop Groep ontvangt uw personeel direct de hoogste korting. Deelname is geheel vrijblijvend.

Deelname is vrijblijvend, kosteloos en opengesteld voor alle scholen welke zijn aangesloten bij de Onderwijs Inkoop Groep en ook voor leveranciers en relaties van de Onderwijs Inkoop Groep

Het is mogelijk om voor elke medewerker een compleet informatiepakket op uw school te ontvangen door te mailen of te bellen naar QBenefits:  www.qbenefits.nl   info@qbenefits.nl telefoon 020-3020091Alle vragen worden afgehandeld door QBenefits.

Ik ben al verzekerd bij CZ / ONVZ / Zilveren Kruis / Nationale Nederlanden / Menzis / VGZ. Wat moet ik dan doen om de korting te krijgen?
Bij voorkeur doet u dit door in te loggen bij uw verzekeraar en het collectiviteitsnummer aan uw polis toe te voegen. Bij VGZ en Menzis is dit zelfs de enige manier waarop de collectiviteit kan worden toegevoegd. Voor de vier andere verzekeraars kunt u eventueel dit formulier –Verklaring – invullen en mailen naar zorg@qbenefits.nl.

Waarom zou ik meedoen?
U ontvangt een korting op uw premie ook wanneer u al bij CZ / ONVZ / Zilveren Kruis / Nationale Nederlanden / Menzis / VGZ  verzekerd bent. De dekking is op veel plekken beter dan wanneer u dit individueel afsluit. U heeft er geen enkel werk van. Alles wordt geregeld door QBenefits. U bent ons geen enkele vergoeding verschuldigd.


Tot slot
Als Onderwijs Inkoop Groep zijn we voortdurend alert en zoekende naar inkoopvoordeel voor aangesloten scholen. Wij spreken de wens uit dat deze deal u zal helpen om ook privé op de kosten te besparen.

Heeft u vragen: Bel QBENEFITS op 020-3020091

Zorgverzekeraars met aantrekkelijke kortingen

CZ

CZ


Basis
4% korting

Aanvullend
10% korting

Collectief
3886964

ONVZ

ONVZ


Basis
5% korting

Aanvullend
10% korting

Collectief
9461

Zilveren Kruis

Zilveren Kruis


Basis
5% korting

Aanvullend
11,5% korting

Collectief
207076844

Menzis

Menzis


Basis
4% korting

Aanvullend
10% korting

Collectief
57805

VGZ

VGZ


Basis
5% korting

Aanvullend
10% korting

Collectief
87711967

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden


Basis
5% korting

Aanvullend
11,5% korting

Collectief
Nedasco1792

Profiteren van hoge kortingen

De Onderwijs Inkoop Groep biedt aan alle medewerkers (inclusief partners en kinderen) van de scholen en relaties van de OIG, vrijblijvend en kosteloos, de mogelijkheid om te profiteren van hoge kortingen op ziektekostenverzekeringen.

Logo OIG
Ontdek uw inkoopvoordeel

Ontvang uw premie-overzicht

Logo OIG
Vraag uw energiescan aan

Laat uw organisatie scannen

Mail ons

Logo OIG
Vraag uw kosteloze analyse aan

Laat uw sanitair analyseren

Mail ons

Logo OIG
Vraag uw inkoopbeleid aan

Kom met ons in contact

Mail ons

Logo OIG
Solliciteer op de functie accountmanager

Kom met ons in contact

Mail ons

Logo OIG
Stel uw vraag aan ons

Kom met ons in contact

Mail ons