Onderwijs Inkoop Groep - Besparen met een hart voor onderwijs

Gildenveld 3

3892 DC Zeewolde

Ma t/m vr

9:00 tot 17:00 uur

Meubiliair en Europees Aanbesteden. Hoe doe je dat? Deze vraag wordt veel gesteld door onderwijsbesturen. Vandaag lanceerden wij het persbericht waarin we de samenwerking met Straxs Nederland aankondigen voor rechtmatige aanschaf van schoolmeubilair.

Na een vruchtbaar proces van brainwaven hebben Gerritjan Kroon (Straxs Nederland B.V.) en Michiel C. Koelewijn en Dick Goedhart (Onderwijs Inkoop Groep), de handtekening gezet onder de samenwerkingsovereenkomst!

De aanschaf van je schoolmeubilair is een heel proces waar je echt even voor moet gaan zitten. Wat willen we als school nu precies aanschaffen, hoe zit dat met mijn budget, wat is de invloed van mijn onderwijsvisie etc.

De eerste trajecten met kleinere en grotere schoolbesturen zijn inmiddels gestart. Een succes kunnen we wel zeggen. De onderwijsprofessionals kunnen heerlijk dromen, fantaseren over hoe hun onderwijsvisie nu het best uit de verf komt. Straxs maakt het voor ze visueel en concreet. OIG zorgt middels hun platform www.Het AanbestedingsCollectief.nl (HAC) voor de rechtmatigheid van de aanschaf. Daarbij wordt veelal gebruikt gemaakt van een Dynamisch Aankoop Systeem.

Logo OIG
Vraag uw energiescan aan

Laat uw organisatie scannen

Mail ons

Logo OIG
Vraag uw kosteloze analyse aan

Laat uw sanitair analyseren

Mail ons

Logo OIG
Vraag uw inkoopbeleid aan

Kom met ons in contact

Mail ons

Logo OIG
Solliciteer op de functie accountmanager

Kom met ons in contact

Mail ons

Logo OIG
Stel uw vraag aan ons

Kom met ons in contact

Mail ons