Onderwijs Inkoop Groep - Besparen met een hart voor onderwijs

Gildenveld 3

3892 DC Zeewolde

Ma t/m vr

9:00 tot 17:00 uur

Sanitair

Sanitair

Sanitair op scholen is enorm belangrijk. Enerzijds vanwege de hygiëne voor de kinderen, maar anderzijds zien we ook dat steeds meer ouders bewust een school uitkiezen voor hun kind. Belangrijk is dan ook de eerste indruk van de school bij een open huis of een kennismakingsbezoek.

We zien dat het op orde hebben van de toiletgroepen een ogenschijnlijk klein detail lijkt maar in werkelijkheid een grote impact heeft. Als Onderwijs Inkoop Groep hebben we met diverse partijen scherpe mantelprijzen. Uniek daarbij is dat we werken met een vaste lage prijs per leerling, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan. Altijd vooraf helder wat de kosten zijn en geen huurbedragen voor bruikleen apparatuur. OIG werkt daarbij met gerenommeerde A-Merken.
Sanitaire voorzieningen

Een kosteloze analyse van uw sanitair

Een analyse van uw sanitaire middelen geeft u direct inzicht hoe het ervoor staat. Wij maken deze kosteloos en garanderen u dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan

Bekijk onze partners voor sanitair

Vendor
Vendor's ultieme doel is van elk toiletbezoek een happy moment maken. Vendor vindt dat iedereen op elk moment een toiletbezoek als ontspannen en prettig moet kunnen ervaren.
Burgman
Burgman is een totaalleverancier op het gebied van schoonmaak en hygiëne. Een vanuit huis gestart familiebedrijf (1992) naar een familiebedrijf met landelijke dekking en samenwerking met partners in België.
Saniq
Saniq richt uw toiletten compleet en nieuw in, wat zorgt voor een goede en verzorgde indruk naar zowel klanten als personeel. Bijna alle services en producten zijn zo ontworpen en gemaakt dat u er geen omkijken naar heeft.
Previous
Next
Logo OIG
Vraag uw energiescan aan

Laat uw organisatie scannen

Mail ons

Logo OIG
Vraag uw kosteloze analyse aan

Laat uw sanitair analyseren

Mail ons

Logo OIG
Vraag uw inkoopbeleid aan

Kom met ons in contact

Mail ons

Logo OIG
Solliciteer op de functie accountmanager

Kom met ons in contact

Mail ons

Logo OIG
Stel uw vraag aan ons

Kom met ons in contact

Mail ons