Onderwijs Inkoop Groep - Besparen met een hart voor onderwijs

Gildenveld 3

3892 DC Zeewolde

Ma t/m vr

9:00 tot 17:00 uur

Canon papier

Duurzaam papier via Canon

Onze voordeelpartners zijn bereid om aangesloten scholen bij de Onderwijs Inkoop Groep extra scherpe condities te geven.

Als u via de OIG gebruik maakt van de diensten van deze bedrijven, dan heeft u gegarandeerd een scherpe deal.
UniFLOW Canon

Kom vrijblijvend in contact

Ook profiteren van het inkoopvoordeel via Canon?

Voordeel partner Canon

Door voor Canon te kiezen, heeft u de garantie dat uw papier probleemloos op elke printer of copier verwerkt wordt en ook nog eens super scherp geprijsd is! Dat is de reden waarom OIG voor Canon heeft gekozen.

Canon is met de overname van Océ één van de grootste papierleveranciers van Nederland geworden. Het papier dat Canon levert wordt geproduceerd in fabrieken in Europa die minimaal het Europese Ecolabel bezitten wat een garantie is voor een milieuvriendelijke papierproductie. Scholen verbruiken veel blanco (kopieer)papier. Daarom kan er ook met de juiste keus in papier bespaard worden op het gebied van Milieu. We kunnen dan ook duurzaam papier aanbieden: White label : 75/80 grams kwaliteitspapier geschikt voor elke copier en printer: € 3,65 per pak (bij afname van 1 pallet, bij afname van 1/2 pallet €3,85)!

Naast de keuze in White Label of First Class beschikt Canon over een heel uitgebreid assortiment gekleurd papier. Ook papiersoorten die alle wensen en eisen op het milieu gebied van de gebruiker kunnen invullen. Te denken valt aan Co2 neutraal geproduceerde papiersoorten die door een samengesteld programma met ClimatePartner ook nog eens klimaatneutraal bij u geleverd worden door het ondersteunen van goede doelen. Voor het volledige assortiment verwijzen we u naar onze website: Webshop Canon.


White Label is papier is van hoge kwaliteit, 75 – 80 grams en voldoet aan de NEN 12281 norm. First Class is papier van hoge kwaliteit met een hoge witheid en een gegarandeerd gewicht van 80 grams. Ook dit papier voldoet aan NEN 12281 norm.
Alle bovengenoemde prijzen zijn ex btw. Vanaf 194,00 worden bestellingen gratis geleverd.


Persoonlijk advies en contact is belangrijk. Bestellen kan snel en eenvoudig: 073-6815222 mailen kan ook supplies.bestellen@canon.nl.

Logo OIG
Stel uw vraag aan ons

Kom met ons in contact

Mail ons

Logo OIG
Vraag uw energiescan aan

Laat uw organisatie scannen

Mail ons

Logo OIG
Vraag uw kosteloze analyse aan

Laat uw sanitair analyseren

Mail ons

Logo OIG
Vraag uw inkoopbeleid aan

Kom met ons in contact

Mail ons

Logo OIG
Solliciteer op de functie accountmanager

Kom met ons in contact

Mail ons