Onderwijs Inkoop Groep - Besparen met een hart voor onderwijs

  • Gildenveld 3
    3892 DC Zeewolde

  • Ma t/m vr
    9:00 tot 17:00 uur

Voordeel partners

Voordeel partners

Onze voordeelpartners zijn bereid om aangesloten scholen bij de Onderwijs Inkoop Groep extra scherpe condities te geven.

Als u via de OIG gebruik maakt van de diensten van deze bedrijven, dan heeft u gegarandeerd een scherpe deal.
Voordeel

Inkoopvoordeel

Als Onderwijs Inkoop Groep zijn we voortdurend alert en zoekende naar inkoopvoordeel voor aangesloten scholen. Onze deals zullen u helpen om op kosten te besparen.

Duurzaam papier via Canon

Door voor Canon te kiezen, heeft u de garantie dat uw papier probleemloos op elke printer of copier verwerkt wordt en ook nog eens super scherp geprijsd is!
Dat is de reden waarom OIG voor Canon heeft gekozen.
  • Canon
Canon is met de overname van Océ één van de grootste papierleveranciers van Nederland geworden. Het papier dat Canon levert wordt geproduceerd in fabrieken in Europa die minimaal het Europese Ecolabel bezitten wat een garantie is voor een milieuvriendelijke papierproductie.

Scholen verbruiken veel blanco (kopieer)papier. Daarom kan er ook met de juiste keus in papier bespaard worden op het gebied van Milieu. We kunnen dan ook duurzaam papier aanbieden: White label : 75/80 grams kwaliteitspapier geschikt voor elke copier en printer: € 2,24 per pak!

Naast de keuze in White Label of First Class beschikt Canon over een heel uitgebreid assortiment gekleurd papier. Ook papiersoorten die alle wensen en eisen op het milieu gebied van de gebruiker kunnen invullen. Te denken valt aan Co2 neutraal geproduceerde papiersoorten die door een samengesteld programma met ClimatePartner ook nog eens klimaatneutraal bij u geleverd worden door het ondersteunen van goede doelen. Voor het volledige assortiment verwijzen we u naar onze website: Webshop Canon.

White Label is papier is van hoge kwaliteit, 75 – 80 grams en voldoet aan de NEN 12281 norm. First Class is papier van hoge kwaliteit met een hoge witheid en een gegarandeerd gewicht van 80 grams. Ook dit papier voldoet aan NEN 12281 norm. Alle bovengenoemde prijzen zijn ex btw. Vanaf 194,00 worden bestellingen gratis geleverd.

Persoonlijk advies en contact is belangrijk. Bestellen kan snel en eenvoudig: 073-6815222 mailen kan ook supplies.bestellen@canon.nl.

Kopieerpapier via Scheepstra Drachten

Scheepstra Drachten doet wat het belooft. De organisatie levert volgens afspraak waar en wanneer u wilt. Persoonlijk contact en korte lijnen vinden wij belangrijk en staan daarom voorop. Dit zijn de redenen waarom de OIG een partnerdeal met Scheepstra heeft gesloten.
  • Scheepstra Drachten
Scheepstra Drachten is al ruim 50 jaar een onafhankelijk en toonaangevende leverancier van kopieerpapier, 49.000 school- & kantoorartikelen, rekenmachines en hygiëne-producten. De organisatie is gespecialiseerd in maatoplossingen voor het onderwijs. Als preferred partner van Casio en Texas Instruments is Scheepstra dé leverancier van rekenmachines voor basis en voortgezet onderwijs.

Scheepstra levert uitsluitend standaard fabriekskwaliteiten die voldoen aan alle eisen waarbij een volledige fabrieksgarantie vanzelfsprekend is. Gelegenheidspartijen worden niet aangeboden. Scheepstra levert dan ook alle kwaliteiten met recht van retour indien het toch niet aan uw eisen voldoet. Aangezien er rechtstreeks met de gerenommeerde papierfabrikanten zaken doen, is de organisatie niet afhankelijk van andere leveranciers en hierdoor kan de onafhankelijkheid gewaarborgd worden.

De voordeelprijzen zijn:
- White Label A4 75 grams houtvrij wit kopieerpapier – € 2,09
- Executive-S A4 80 grams (!!!) houtvrij wit kopieerpapier – € 2,29

Ook zijn er scherpe prijzen voor A3 papier en alle soorten gekleurd papier. Voor het volledige assortiment verwijzen we u naar onze website: Webshop Scheepstra. Bestellen kan snel en eenvoudig: 0512 53 83 53 mailen kan ook supplies.bestellen@canon.nl.

Aantrekkelijke kortingen op ziektekostenverzekeringen

Aantrekkelijke kortingen op ziektekosten-verzekeringen

De Onderwijs Inkoop Groep biedt aan alle medewerkers (inclusief partners en kinderen) van de scholen en relaties van de OIG, vrijblijvend en kosteloos, de mogelijkheid om te profiteren van hoge kortingen op zes ziektekostenverzekeringen.
  • Ziektekosten
Voor 2020 is de wettelijk toegestane collectiviteitskorting op Basisverzekeringen gemaximeerd op 5%. De Onderwijs Inkoop Groep heeft in samenwerking met QBENEFITS BV bij verschillende verzekeraars de maximale kortingen kunnen uit onderhandelen. Onderstaande zorgverzekeraars hebben een zéér aantrekkelijke korting op uw ziektekostenverzekering! Door uw verzekering via het collectief te laten lopen kunt u veelal tientallen euro´s besparen door enkel het collectiviteitsnummer door te geven aan uw huidige verzekeraar.

CZ
Basis 4% korting / Aanvullend 10% korting
Collectief: 3886964

ONVZ
Basis 5% korting / Aanvullend 10% korting
Collectief: 9461

Zilveren Kruis
Basis 5% korting / Aanvullend 11,5% korting
Collectief: 207076844

Menzis
Basis 5% korting / Aanvullend 9% korting
Collectief: 57805

VGZ
Basis 5% korting / Aanvullend 15% korting
Collectief: 87711967

Nationale Nederlanden
Basis 4% korting / Aanvullend 10% korting)
Collectief: Nedasco1792
(voor deze verzekering mailen naar zorg@qbenefits.nl)

Deelname is vrijblijvend, kosteloos en opengesteld voor alle scholen welke zijn aangesloten bij de Onderwijs Inkoop Groep. Ook voor leveranciers en relaties van de Onderwijs Inkoop Groep. Het is mogelijk om voor elke medewerker een compleet informatiepakket op uw school te ontvangen door te mailen (info@qbenefits.nl) of te bellen (020-3020091) naar QBenefits. Alle vragen worden door hun afgehandeld.

Wij helpen u graag met besparen

Wij helpen u graag met besparen

Binnen 1 werkdag bent u al met ons in contact. 

Binnen 1 werkdag bent u al met ons in contact. 

Logo OIG
Stel uw vraag aan ons

Kom met ons in contact

Logo OIG
Vraag uw energiescan aan

Laat uw organisatie scannen

Logo OIG
Vraag uw kosteloze analyse aan

Laat uw sanitair analyseren

Logo OIG
Vraag uw inkoopbeleid aan

Kom met ons in contact

Logo OIG
Solliciteer op de functie accountmanager

Kom met ons in contact

Logo OIG
Stel uw vraag aan ons

Kom met ons in contact