Onderwijs Inkoop Groep - Besparen met een hart voor onderwijs

Gildenveld 3

3892 DC Zeewolde

Ma t/m vr

9:00 tot 17:00 uur

Onze partners

Partnerleveranciers

Leveranciers die toegelaten worden tot het inkoopcollectief hebben zich aantoonbaar bewezen op de kwaliteit van hun prestaties. Daarnaast bent u met de leveranciers in het inkoopcollectief verzekerd van de scherpste condities in de markt.

De Onderwijs Inkoop Groep vraagt van de deelnemende leveranciers geen enkele financiële of materiële vergoeding. Daarnaast bent u op geen enkele wijze verplicht om gebruik te maken van de diensten van onze collectiefpartners.
Onderwijs Inkoop Groep Renewi

Belangen behartigen

De Onderwijs Inkoop Groep behartigt enkel het belang van de aangesloten scholen. Dit houdt in dat wij besparingen realiseren met gelijkblijvende of betere kwaliteit, die direct ten goede komen aan het primaire onderwijsproces.

Meubilair

Straxs Nederland helpt bij de aanschaf van schoolmeubilair. Als een school toe is aan nieuwe inrichting staat Straxs voor u klaar.

Schoonmaak

Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries biedt optimale hygiëne en diverse additionele werkzaamheden aan onder andere kantoren, openbare gebouwen, scholen en industriële ruimtes.
Keus schoonmaak en diensten
Schoon! Dát is de missie van Keus Schoonmaak. Of het nu gaat om een werkomgeving, een voorgevel, ramen of vloeren… Het moet schoon zijn. Dat wil de organisatie bereiken met een kwalitatief hoogwaardige facilitaire dienstverlening die goed is voor mens en omgeving.
Flanagan Cleaning logo
Flanagan Cleaning is een facilitair schoonmaakbedrijf. De organisatie levert allerlei soorten bedrijfsdiensten die betrekking hebben op het cosmetische onderhoud van bedrijfspanden.
Master Cleaners kan snel inspelen op uw behoeftes en wensen. De organisatie denkt graag met u mee en staat bij onverwachte situaties direct voor u klaar.
MKB Schoon! staat voor kwaliteit zoals u dit verwacht. Elke opdrachtgever heeft zijn specifieke wensen en MKB Schoon! speelt hierop in. Door de flexibiliteit, de service gerichte instelling en de zeer korte lijnen (geen lijnen) weten zij altijd wat er bij u speelt.
Romaro heeft voor al uw schoonmaakwensen een oplossing gevonden. Professioneel schoonmaakonderhoud is mensenwerk en levert een belangrijke bijdrage aan een schone, gezonde en veilige werkomgeving.
Al 40 jaar staat Nederrijn Schoonmaak voor gewoon schoon. Door korte communicatielijnen is de organisatie intensief betrokken bij haar medewerkers en klanten. Woorden als dichtbij, gewoon bijzonder en beweging passen bij Nederrijn.
OVSR logo
OVSR staat voor objectiviteit en 100% onafhankelijkheid in metingen van de schoonmaakkwaliteit en overige facilitaire processen. Deze metingen worden uitgevoerd middels de VSR-methodieken en eigen ontwikkelde kwaliteitsmeetsystemen voor overige facilitaire processen binnen uw organisatie.
Visschedijk logo
Visschedijk is een landelijk opererende organisatie voor schoonmaak-, catering- en facilitaire services met een sterk regionaal karakter. Visschedijk staat met de beste medewerkers dagelijks garant voor een prettige, schone en smaakvolle (werk)omgeving.
In de regio IJmond, Kennemerland, Haarlemmermeer, Houten en Barneveld is TyClean inmiddels een begrip. Sinds 2019 voeren zij ook schoonmaakwerkzaamheden uit in de regio’s Houten en Barneveld.

Kopieerapparatuur

Canon
Canon biedt een On-premises softwareoplossing voor het beheer van al uw print- en scanworkflows en apparaten.
ISO groep creëert een omgeving waarin u zorgeloos kunt werken, scannen en bellen in een storingsvrije digitale netwerkomgeving.
Sharp ontwikkelt al meer dan 100 jaar unieke producten en oplossingen die de samenleving en het bedrijfsleven ten goede komen.
Logo Konica Minolta
Met meer dan 140 jaar ervaring in kantooroplossingen, IT-diensten en professioneel drukwerk is Konica een slimme zakenpartner.
Toshiba logo
Toshiba overstijgt bedrijfs-, industrie- en regiogrenzen om nieuwe kansen en waarden te creëren voor klanten en de maatschappij.

Afvalverwerking

Logo Renewi
Renewi streeft ernaar het meest toonaangevende waste-to-productbedrijf te zijn door bij te dragen aan een duurzame samenleving voor de belangrijkste stakeholders: klanten, medewerkers, lokale gemeenschappen en onze aandeelhouders.
Remondis is een goede partner in het managen van afvalstromen door de integrale aanpak van advisering, afvalinzameling, transport en recycling.
Logo GP Groot
Met zo’n 900 collega’s werkt GP Groot in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering. Hierbij werkt GP aan het doel: een circulaire, energieneutrale en klimaatbestendige toekomst.
NNRD logo
NNRD is een afvalinzamelaar die denkt in kansen, continu op zoek is naar duurzame oplossingen en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van recycling en duurzaamheid.
Logo van Happen Containers
Op weg naar een circulaire economie bekijkt Van Happen de hele keten van productie tot het stadium van weggooien. Van Happen gaat graag de uitdaging aan om de materialen die u niet meer nodig heeft waardevoller te maken.

Sanitair

Vendor's ultieme doel is van elk toiletbezoek een happy moment maken. Vendor vindt dat iedereen op elk moment een toiletbezoek als ontspannen en prettig moet kunnen ervaren.
Logo Burgman
Burgman is een totaalleverancier op het gebied van schoonmaak en hygiëne. Een vanuit huis gestart familiebedrijf (1992) naar een familiebedrijf met landelijke dekking en samenwerking met partners in België. Met een groeiend team van enthousiaste medewerkers met een passie voor hygiëne.
Saniq logo
Saniq richt uw toiletten compleet en nieuw in, wat zorgt voor een goede en verzorgde indruk naar zowel klanten als personeel. Bijna alle services en producten zijn zo ontworpen en gemaakt dat u er geen omkijken naar heeft.

Ziektekostenverzekeringen

Qbenefits
Qbenefits adviseert u over de risico’s op het gebied van brand, aansprakelijkheid, datarisk, transport, personeel en kredietverzekeringen.

LED verlichting

logo saled
Saled is leverancier van hoogwaardige professionele LED verlichting en partner in duurzaamheid en kwaliteit. De LED verlichting is 99,9% recyclebaar, geeft ruim 50% minder CO2 uitstoot en bespaart ruim 50% energie.

ICT

Copiatek zet zich in voor het opzetten van maatschappelijke ICT projecten voor en met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zijn partner van Stichting Leergeld Nederland, Van Ameyde en Voedselbanken Nederland, lid van MVO Nederland en De Normaalste Zaak.

Bedrijfshulpverlening

Logo Kompas
Alles wat Kompas doet, wordt gedreven door veiligheid. Het opleidingsteam heeft voor u vernieuwde BHV pakketten samengesteld volgens de richtlijnen van het RIVM.
112 bhv logo
NCOI Veiligheid en 112bhv zijn dé veiligheidsspecialisten binnen de NCOI Groep. Waar NCOI de opleider is van werkend Nederland zorgen wij als NCOI Veiligheid en 112bhv ervoor dat Nederland veilig kan werken.
Trigion
Trigion creëert veiligheid; hiermee levert zij een belangrijke bijdrage aan onbezorgd leven. Zodat mensen zich kunnen focussen op wat voor hen belangrijk is.

Beveiliging

Centraal Beveiligings Orgaan
CBO Security staat voor Centraal Beveiligings Orgaan (CBO) en is een intermediair op het gebied van beveiligings- en beveiliging gerelateerde diensten. Vanuit een regiefunctie voert CBO haar dienstverlening uit met 80 partnerbedrijven in heel Nederland.
Trigion
Trigion creëert veiligheid; hiermee levert zij een belangrijke bijdrage aan onbezorgd leven. Zodat mensen zich kunnen focussen op wat voor hen belangrijk is.
Logo Securitas
Securitas ziet kansen en mogelijkheden om verandering en technologie in te zetten voor een veiligere leef- en werkomgeving.
MPL logo
MPL Alarm & Communicatie Centrale is een door het ministerie van Justitie en Veiligheid goedgekeurde Particuliere Alarm Centrale ( PAC 115). De Alarm & Communicatie Centrale draagt zorg voor een professionele manier voor het verwerken van alle alarmmeldingen.
Chubb
Met de beveiligingsoplossingen van Chubb kunt u calamiteiten voorkomen, detecteren en hulpdiensten inschakelen als dit nodig is. Ook kunnen ze ingezet worden om uw bedrijfsproces te optimaliseren, uw omzet te vergroten en/of uw bedrijfskosten te reduceren.
Cruon logo
Cruon ontzorgt u op alles wat er komt kijken bij de beveiliging, zodat u zich kunt bezighouden met wat u het liefst doet: ondernemen. Cruon verzorgt de beveiliging van lokale bedrijven, werkt samen met grote spelers en hanteert een persoonlijke benadering.

Alarmcentrale

MPL logo
MPL Alarm & Communicatie Centrale is een door het ministerie van Justitie en Veiligheid goedgekeurde Particuliere Alarm Centrale ( PAC 115). De Alarm & Communicatie Centrale draagt zorg voor een professionele manier voor het verwerken van alle alarmmeldingen.
Logo Securitas
Securitas ziet kansen en mogelijkheden om verandering en technologie in te zetten voor een veiligere leef- en werkomgeving.

Brandbeveiliging en noodverlichting

Chubb
Met de beveiligingsoplossingen van Chubb kunt u calamiteiten voorkomen, detecteren en hulpdiensten inschakelen als dit nodig is. Ook kunnen ze ingezet worden om uw bedrijfsproces te optimaliseren, uw omzet te vergroten en/of uw bedrijfskosten te reduceren.
Logo Flame control
Flame Control is een service en onderhoudsbedrijf gespecialiseerd in brandbeveiliging. Zij vindt het belangrijk dat u kan bezuinigen op kosten zonder dat daarbij wordt gekort op de kwaliteit van de service en het onderhoud.

Speelpleinen, speellokalen en gymzalen

Bosan ontwikkelt en produceert sportinstallaties en sporttoestellen voor bewegingsonderwijs en (top)sport in binnensportaccommodaties. Daarnaast richten we deze accommodaties volledig in met onze producten.
Kinderen veilig laten spelen is de specialiteit van Repcon. Repcon kan periodiek worden ingeschakeld voor inspecties, onderhoud en reparaties van al uw speelobjecten en geeft u altijd een objectief en eerlijk advies. Ook voor de installatie van speeltoestellen en het aanbrengen van valondergronden bent u bij ons aan het juiste adres.
Schilte is een Nederlandse meubelfabriek die sinds 1858 bestaat. Een oer-Hollands familiebedrijf, gespecialiseerd in het inrichten van kinderopvang, basisonderwijs en voortgezet onderwijs.
Jeka Service is producent en leverancier van sporttoestellen, speeltoestellen en sport- en spelmaterialen. Wij hebben het gehele ontwerp- en productieproces in eigen beheer, waardoor wij kunnen staan voor hoge kwaliteit, lange levensduur en professioneel onderhoud.

Payroll

Payroll specialisten
Op basis van de kennis en jarenlange ervaring, aangevuld met alle expertise die Personeel Specialisten via haar klanten opdoet, heeft zij alle diensten in huis om u compleet te ontzorgen op het gebied van uw personeel.

Energie

'Geef Scholen Energie' realiseert scherpe collectieve energietarieven voor uw school en onze huidige 400+ deelnemers. Proactief ieder jaar weer, zonder jaarlijks over te stappen.

Papier

Administratiekantoor

Concent logo
Concent is een administratie- en advieskantoor en verricht primair diensten voor onderwijsinstellingen. Zij biedt een totaalproduct van administratie tot advies.
Logo Qualiant
Qualiant is actief als administratief dienstverlener voor het primair-en voortgezet onderwijs en voor samenwerkingsverbanden. Zij is onderscheidend door de innovatieve kijk op informatievoorziening en ICT.
Het is de missie van Simplex om bedrijven in hun kracht te zetten. Dit doen zij door bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk in te richten, waardoor de focus kan liggen op de zaken die er echt toe doen. Simplex gelooft in de kracht van simpele bedrijfsprocessen die worden ondersteund door de software van AFAS.

Arbodienstverlening

Arboanders-logo
ArboAnders is een nuchtere arbodienst met een andere aanpak. De organisatie gelooft er in dat als je samenwerkt, het ook samen werkt.
Logo OIG
Vraag uw energiescan aan

Laat uw organisatie scannen

Mail ons

Logo OIG
Vraag uw kosteloze analyse aan

Laat uw sanitair analyseren

Mail ons

Logo OIG
Vraag uw inkoopbeleid aan

Kom met ons in contact

Mail ons

Logo OIG
Solliciteer op de functie accountmanager

Kom met ons in contact

Mail ons

Logo OIG
Stel uw vraag aan ons

Kom met ons in contact

Mail ons